ЩЕ ЖИВЕЕ!!!
Колеги

, няма да повярвате!Днес бях при най-големия пич Радо от Поморие,дръпнаха ме едни приятелчета които ми дойдоха на гости!Видя каквото можа да се види и почнаха да развиват:
Капака на мотора го махнах аз,както и пластмасовата тръба към въздушния филтър(кутията беше до половина пълна с вода),започна да капе водица от дебитомера и ми стана ясно че, "перлата" или както днес я прекръстихме -"АРИЕЛ"
, е подпийнала водичка вчера....! Колегите махнаха по една свещ и като завъртях ключа започна да пръска като фонтан,после разкачиха дросела и там вече нещата започнаха да се стъжняват-текна вода и стана ясно,че май всичко е свършено!Започна дърпане на водата от двигателя(може би беше глътнала 2,3 литра) докато не я изсмукахме!Тогава,въпреки,че всички бяхме песимистично настроени,трябваше да врътна ключа за да видим все пак,ще живее ли или не...! АМИ ЖИВА Е! ЗАПАЛИ!НЯМАШЕ НИКАКВИ ЩЕТИ ПО ДВИГАТЕЛЯ,ПРОСТО Е ДРЪПНАЛА ВОДАТА И Е ИЗГАСНАЛА! Сменихме маслото,щото и то беше с водичка и беше..... и пак запалихме колата! Радо ме посъветва да не я ръчкам и днес отново си я карах с кеф,макар и с лек страх да не изгасне нещо! Утре отивам да си оправя климатика и с голям КЕФФФФФ ВИ КАЗВАМ,ЧЕ АЛФА СИ Е АЛФА,А МОЙТА "АРИЕЛ" Е THE BEST! 

БЛАГОДАРЯ НА РАДО И КОМПАНИЯ ОТ СЕРВИЗА В ПОМОРИЕ ЗА ВСИЧКО
!
Колеги

Капака на мотора го махнах аз,както и пластмасовата тръба към въздушния филтър(кутията беше до половина пълна с вода),започна да капе водица от дебитомера и ми стана ясно че, "перлата" или както днес я прекръстихме -"АРИЕЛ"

Comment